Staff Room Refit

Sometimes a little bit of work goes a long way. In the case of this inner Melbourne kindergarten, Alltek Industries worked with staff to highlight the beautiful aspects of an old building on the inside and take advantage of the stunning surrounds, by turning the focal point to large picture windows.

 

The objectives were to provide work, relaxation and meeting places – all in one room.

 

The solution was to remove all excess furniture and bring in standing height, narrow benches and high stools with arms.

 

As you can see from the photographs, the space lends itself to simple furnishing, focussing on bringing park setting inside, as well as highlighting the rich colours of the original floorboards.

 

 

Extra working space for kindergarten staff was achieved by using narrow desks, built in around the room.

 

These desks are perfect for working on laptops, tablets or notepads, or they they make a great place to eat lunch looking at the natural setting.